De bedste lydbøger til børn

Der er mange muligheder, når det kommer til lydbøger. Lydbøger er interaktive, så du kan lytte til dem, mens du kører, træner eller udfører andre aktiviteter, der ikke giver dig mulighed for at læse. Lydbøger kan downloades fra mange online kilder, herunder Amazon, Audible og iTunes. Disse lydbøger kan downloades på din computer samt en MP3-afspiller og via dit almindelige stereoanlæg. Disse bøger er fantastisk, fordi de har nogle af dine foretrukne berømtheder som fortælleren. Det får historien til at føle sig i live!

De bedste lydbøger til børn anden sæson indeholder femogtredive af de bedste lydbøger, som børn kan lytte til. Denne lydbog fortælles og skrives af Isabelle Adjani. Denne samling er fyldt med fantasifulde børn, der er i stand til at lytte til den hver dag og lære nye ting. Emira, hovedpersonen i denne historie, er sendt til at bo hos Moira og hendes familie af hendes forældre, efter at hun besluttede, at det var bedre at vende tilbage til Sverige end at bo hos sine forældre.

Wil Wheaton er fortælleren af denne bedste lydbøger for Kids 2nd Season Audiobook. Wil Wheaton, en af mine yndlingsskuespillere, fortæller denne e-bog for første gang. Alex Cross er karakteren i denne bog. Han er også en Space Opera forfatter. Wil Wheaton har gjort fortællinger af bøger før som Narnia. Det bliver interessant at se ham tackle hele denne roman. Det er muligt at lave en liste med alle de bedste lydbøger til rådighed lige nu. Jeg er sikker på du vil finde mange af de samme bøger, som du har. Disse lydbøger er de bedste for børn, fordi de fortælles og læses af nogle af de mest elskede skuespillere i dag.

Leona Lewis’s bog The Lemonade Song er en anden stor lydbog, der gjorde det på denne liste. Den Lemonade Song, den første bog i The Lemonade Collection er fortalt fra perspektivet af Lemonade Kid. Rollebesætningen er meget realistisk og detaljeret. Efterhånden som figurerne vokser og ændrer sig, føler du for dem. Leona Lewis, forfatteren til denne lydbog geggo, tager dig ind i hovedet på Lemonade Kid.

De sidste to lydbøger, der gjorde denne liste fortælles godt af dagens top aktører var Mo Willems ‘The Necromancer, og Sara Paretsky’s The Wolf Among Us. Disse romaner er perfekte til fantasy-læsere, der kan lide moderne fiktion. Anthony Green spiller rollen som en necromancer, der kan omdanne de døde til levende mennesker.

Disse tre lydbøger gav mig indsigt i vigtigheden af familielivet, og hvordan døden kan påvirke vores liv. Lemonade Kid, og The Wolf Among Us var både dybt personlige og underholdende. Jeg kan varmt anbefale dem til fantasy læsere. Selv om fantasy romaner ikke er dine ting, vil jeg anbefale at give Lemonade Kid eller The Wolf Among Us en chance. Du vil blive underholdt, og du vil lære noget vigtigt om livet.