En guide til autolån

Autolån kan tages fra en række udlånsinstitutioner. Bankerne udgør den største andel og tegner sig for ca. 18, 7% af autolånsmarkedet. Captive finansieringsselskaber gør også autolån til folk med god kredit. Ud over banker laver Captive-finansieringsselskaber også autolån. Følgende er en guide til begge typer autolån. Nedenfor er nogle af hovedtyperne af autolån.
Kreditforeninger udgør 18,7% af markedet for billån

Selv om covid-19 og andre begrænsninger i forsyningskæden har gjort det vanskeligere at købe biler i de senere år, fortsætter forbrugertilliden med at stige, hvilket bidrager til øget efterspørgsel efter finansiering af køretøjer. Kreditforeninger har vokset deres andel af markedet for billån år til dato, og de lukkede første kvartal med over 18,7% af markedet. Dette er rekordhøjt for branchen, og det afspejler kreditforeningernes fortsatte styrke på bilmarkedet sammenlignet med deres præstationer i andre lånekategorier.
Banker tegner sig for største andel

Forbrugerbanker udvider flere billån, og mange udvider deres rækkevidde endnu mere. Faktisk tegner bankerne sig for næsten halvdelen af alle billån i USA. Men på trods af deres dominans på markedet er bankerne stadig mindre ivrige efter at give lån til forbrugere end bundne långivere, der udgør 30,2% af branchen. Her er en oversigt over markedet for billån efter bank.
Captive finansieringsselskaber laver autolån til kunder med fremragende kredit

Fordelene ved et captive finansieringsselskab, der laver autolån til kunder med god kredit, er mange. De kan tilbyde lavere renter og længere lånevilkår end traditionelle långivere, og de kan endda yde kredit til folk med mindre end perfekt kredit. Derudover kan det bundne finansieringsselskab kontrollere lånet og købet i en bekvem transaktion. Derudover kan de også tilbyde kontantrabatter eller andre incitamenter.
Direkte og indirekte autolån

Der er to typer auto lån – direkte og indirekte. Direkte lån opnås direkte fra et udlånsinstitut, mens indirekte lån opnås gennem en formidler. Sidstnævnte type lån er generelt dyrere end direkte lån, men kan være en god mulighed for låntagere, der ikke kvalificerer sig til et direkte lån. Du skal dog være opmærksom på de risici, der er forbundet med indirekte lån. Du bør også overveje omkostningerne forbundet med at få et indirekte lån, før du beslutter dig for, hvilken type autolån du skal ansøge om.