Hvordan kan jeg blive gældfri?

1. du skal ændre. Du skal ændre dit forbrug vaner og bruge mindre end du gøre uanset hvad. Sin gode for alle. Især hvis du er i gæld. Jeg ved det er svært at gøre med vores nuværende livsstil at holde, men når du er gældfri, det vil være meget lettere.
2. kun kontanter. Du er nødt til at gå til en fuld tid kontant kun basis. Hvad du nødt til at bruge kontanter er alle pengene har du. Når dens væk, det er gået. Du skal bruge korrekt. Ikke bruge det alt før din næste lønningsdag.
3. dokumentet. Du skal dokumentere dine udgifter for at se hvad du køber. Dette vil hjælpe dig hvis du stadig har et problem, og hvor penge igangværende. Dette vil tillade dig at kontrollere dit forbrug, hvis du kan se alle dine månedlige udgifter på ét sted.
4. angrebet gæld. Afbetale kreditkort gæld først. Den højeste rente skal gå! Afbetale dem og derefter arbejde for aktiver, der sætter pris på i værdi – som dit hus. Betale det sidste.
5. sænke din rente. Jeg hedder kreditkortselskab for at fortælle dem, jeg skulle til at annullere deres kort som jeg konsolideret og betalt mine andre kort. Til min overraskelse tilbød de at droppe interesse lavere end alle mine andre kort, så jeg satte alle disse højere sats kort på denne lavere rate card. De gjorde det bare for at spørge og nu jeg betaler mindre renter og mere i retning af hovedforpligtet! Gå team!
6. plan. Du skal have en plan og muligvis oprette en betalingsplan. Der er tonsvis af software derude at se på og bruge, men ikke gemme sig bag softwaren på forsøger at finde en gæld gratis løsning. Plan på papir, hvis du skal. Gør det bare.
7. holde kursen. Ikke ophævelse. Bruger mindre og afdrage regninger er et træk, men det bliver bedre snart og du er nødt til at forblive stærke til at gøre dit liv endnu bedre. Holde dine mål. Skriv det ned. Kontroller dine fremskridt. Du kan blive gældfri!
Undertiden kan gæld blive overvældende og endda skræmmende til tider. Hvis du bruger for meget, skal du foretage ændringer, før det bliver ud af hånden. Du kan komme ud af denne pit af gæld og blive gældfri og har endnu mere købekraft.