Men det var * min * idé!

Har du nogensinde har en rigtig god idé, så se nogen stjæle det rigtige ud fra under dig?
En eller anden måde, midt om natten måske, de sneg sig ind i dit hus, åbnet op for din hjerne, og stjal din genial plan. Du var bestemt for rigdomme før din hjerne invasion. Nu, du er tilbage til slam gennem resten af din middelmådige liv.
«Det er ikke fair!”du kan klynker hen til jeres bekendte eller ægtefælle. «Det var min idé, og nu han gik ud og gjorde det! Jeg kom op med denne idé for fem år siden! Det bør være * mig * på Good Morning America! Det bør være * mig * trækker i de store penge! Jeg bør smiler fra øre til øre, som reporter interviews mig!’
Når jeg gik ind i Golds Gym sidste tirsdag, kom jeg ansigt til ansigt med idé snatchers i form af en lille køleskab fyldt med æbler. Mærkat på forsiden sagde ‘3-Apple-om dagen Plan.’ Efter at have læst gennem flyer på bordet, jeg lærte, at denne innovative ernæringsekspert havde skabt en særlig kostplan – spise et æble før hvert måltid til at tabe sig og få mere magert. «Hey, vent et øjeblik,» tænkte jeg. “Det var min idé!”
Jeg kom op med denne idé 17 år siden, ikke at jeg nogensinde rent faktisk prøvet det, vel at mærke, men det var stadig * min * idé. Og nu, her er det * ernæringsekspert * hævder at være * innovative *. Jeg aldrig rigtig planlagt at gøre noget med min apple-spise plan, men denne hændelse forudsagt begivenheder i ugen for at komme.
Den følgende nat, vært jeg for den månedlige mentorer mødes hvor en gruppe af mine venner og kolleger virksomhedsejere, spise middag og tale om hvad der sker i vores virksomheder – gode, onde og den ‘Jeg kunne virkelig bruge dit råd’ slags ting.
Efter at have lyttet til et par af os gush om hvordan vi er endelig begyndt at ramme vores post-baby skridtlængde, var Jessicas tur.
“Du bliver nødt til at undskylde mig, hvis jeg begynder at få følelsesmæssige,” begyndte hun. ‘ Jer alle vide om min idé at – (sorry, jeg ikke kan afsløre det, fordi jeg stadig håber hun vil gøre det). “Nå, jeg sad og så Good Morning America anden morgenen, og denne fyr var der fremme denne nye bog om præcis de samme ting jeg skulle gøre!” «Jeg havde denne idé for tre år siden og rørte sig ikke på det, og nu jeg har mistet den. Han gjorde det først. “
Ved dette punkt var hun at få følelsesmæssige. ‘ Hvis jeg havde kun hoppede på den, da jeg først kom med det, men jeg var for travlt, forsøger at holde min forretning går, så jeg bare fokuseret al min energi på at. Men der er intet jeg kan gøre nu. Det er gået. “
For et øjeblik rystede vi bare hovedet i forståelse. Vi alle vidste, hvad det havde lyst til at have vores glans skinne igennem, kun for at opdage at man, hvis ikke flere, mennesker før os havde allerede oplevet den samme glans og gjort noget ved det. Det kan være meget nedslående, og i de fleste tilfælde, kan få dig til at give op på din idé helt.
Men her er ting. Der er virkelig meget lidt oprindelige tanke. Innovation er ikke nødvendigvis at skabe noget helt nyt. Det at tage, hvad der allerede findes og at sætte det sammen på en ny måde.
Jeg er i øjeblikket indpakningen * The rentable virksomhedsejer-bog to: Marketing din tjenester * (til at blive udgivet den februar 17). Hvor mange marketing bøger tror du er allerede derude – hundredvis? tusindvis? Så hvorfor jeg investere så meget tid og kræfter til at gøre det er allerede blevet gjort?
Fordi jeg tager hvad er allerede derude og præsentere det på en ny måde. Jeg tilføjer i mine erfaringer og de af mine klienter. Jeg opretter en systematisk proces, der er meget lettere og meget mere praktisk at gennemføre end en stor flok teorier. Du vil ikke bare læse min eBøger-arbejder du dem.
Men den største grund til jeg gør det, selv når de står med mange andre, som har gået før mig, er, at jeg har set, hvad der er derude, og jeg tror min måde virker bedre. Og hvad mere er-det er her min passion ligger.
Den sidste del er nøglen. Som min 3 æbler/dag idé, hvis du ikke føler nogen passion bag det, tabet af det ikke virkelig ondt – hvem bekymrer sig, nogen kom op med samme idé og har noget med det? Ikke mig. Efter læsning af flyer, gik jeg med min dag.
Men når din passion får involveret, du holder af. Jessica følte * skovlede *, og hendes første indskydelse var at påtage sig, hun havde savnet sin eneste mulighed for storhed. På 36 følte hun vaskede op.
Der er naturligvis ikke hvor vi forlod den. Selv om denne fyr havde skrevet en bog om et lignende emne, var Jessicas idé anderledes. Hun planlagde at gøre et tv-show og efter at have arbejdet i branchen, hun har forbindelser til at få det gjort.
Efter en bestemt periode af trøstende, landede vi tilbage på passion. Hvis hun ikke føler stor passion for denne idé, eller hvis spændingen hun havde i første omgang følte det havde slidt, bør hun bare lad det gå. Men hvis hun mente, at dette var hvad hun skulle gøre for denne del af sit liv, hun skal gå til det.
Efter alt, hvis noget, denne fyrs bog kun bidraget til at skabe markedet for hendes tv-show. Hvad synes at være konkurrence nogle gange virkelig ikke. Selv under de seneste regeringstid af Starbucks, med en tilsyneladende åbning på hvert hjørne, har antallet af uafhængige kaffehuse i hele USA fortsatte med at stige. Starbucks lavet flere kaffedrikkere – der positivt påvirket hele industrien.
Så har du en idé du har siddet på? Eller føler du dig som om du har været * skovlede *-at nogen har * stjålet * din rigtig god idé? Spørg dig selv – er dette virkelig den * en *? Er det virkelig hvad du ønsker at tilbringe de næste ti år gør? Hvis du ikke give det et skud, vil du fortryde det resten af dit liv?
Hvis det er tilfældet, komme i gang! Køre med det før nogen andre gør! Starte denne uge! Ingen beklager!