Netto kort er nødvendigt i din virksomhed

I en alder af alle ting digital, virksomheder hurtigt implementering af sikkerhed og sporing af foranstaltninger, der vil sikre integriteten af alle data. Være det banking data eller opførsel kundedata, informationssikkerhed er af allerstørste betydning. Institutioner er begyndt at indse, at en af de sikreste metoder til at beskytte data kan være at bruge smart cards og chip kortlæsere.

Hvis en organisation har brug at sikre data, som dens medarbejdere bære rundt med dem på laptops, kan smart card-teknologien og kortlæsere installeres nemt med PCMIA integration. Når maskiner er udstyret med disse anordninger, kan data kun tilgås med et kort. Når en computer er stjålet eller malplaceret, vil manglen på en kort forhindre en tyv fra at få adgang til følsomme data.

Smart cards, ligesom Microsoft .net kort, kan bruges til at arbejde med stationære pc’er. Et selskab kan være nødvendigt at installere kortlæsere på alle deres skriveborde til at sikre, at kun autoriserede medarbejdere kan se virksomhedens data. Dette er især nyttigt, hvis flere medarbejdere arbejder på den samme arbejdsstation. Begrænse adgangen er afgørende for at bevare nettets integritet. PC desktop kortlæsere er meget enkel at installere i din maskine, som de plug med en simpel USB-stik. De kan være bekvemt beliggende på toppen eller siden af modemer.

Kort, som omfatter micro forarbejdning komponenter kan udnyttes til at gemme og manipulere data, enklere kort ikke kan håndtere. Hybrid kort tillader transaktioner skal finde sted i miljøer hvor kort læsere er til stede, og hvor de er ikke. En bastard card kan læses i en traditionel terminal via dens magnetiske stribe eller bruges sammen med en kortlæser. Med denne flere funktionalitet vil der aldrig være en tid, når kunden eller medarbejder oplysninger ikke kan spores.

Smart card-teknologien er overlegen i forhold til magnetstribe teknologi, fordi data på en stribe er let skadet af enkle, let tilgængelige værktøjer. Et chipkort er dog smart, fordi dens mikroprocessor er gate keeper af oplysningerne. Mikroprocessoren bestemmer, hvem der har adgang til data, og få adgang til disse data er meget sværere end med en magnetiseret kort. Disse kort kan være multi-funktionelle, idet de kan give adgang til computere, men kan også bruges til at give adgang til bygninger, cafeterier og områder med adgangsbegrænsning.

For transaktioner, finansielle og shopping, kan kort bruges til at gemme belønning punkter data. En kort, der giver adgang til køb eller bank kan også holde data relateret til kunde incitamentsprogrammer. Rabat oplysninger kan gemmes på et kort, der tillader brugere at foretage en betaling i en mursten og mørtel miljø eller internetmiljø. At have et centralt opbevaringssted for data vil gavne virksomheder, som de søger at samle kundeprofiler aktivitet. Opgradering magnetstribe kort til chipkort skal gøres for at sikre, at en virksomhed bevarer konkurrenceevnen.