Refundere forventning lån–mere skade end hjælp

Hvis nogen tilbød at låne dig $2100 af dine egne penge på renter på op til 222% ville du sandsynligvis grine ad dem og gå væk; men dette forår, 1 ud af 10 amerikanere vil gøre netop det: de vil låne deres egne penge på renten så høj som 744% igennem restitution-forventning eller “hurtig restitution” lån.
Restitutionen forventning lån er kortsigtet, højt forrentede lån, som kommercielle skat forberedelse services tilbyder skatteydere som en måde for filers at få deres refusion hurtigere–typisk 1 til 2 dage. Lånene er sikret ved den filer forventede afgiftsgodtgørelse og sidste normalt ti dage.
Restitutionen forventning lån er almindeligvis kaldes som aggressiv udlån af forbrugernes rettigheder fortalere, der siger, at de koster arbejdende fattige skatteydere over 500 millioner dollars om året.
Ifølge skøn fra Consumer Federation of America og National Consumer Law Center, i 2004, ville en restitution forventning lån modtageren have betalt omkring $250 til at få en $2100 restitution lån fra en kommerciel skat forberedelse kæde med renter på 182 procent årlig procent (ÅOP).
Forbrugeren vagthunde mener at kommercielle skat forberedelse tjenester, der tilbyder restitution-forventning lån rettet mod lav indkomst skatteydere og tjent indkomstskat kredit (Beskæftigelsesfradrag) modtagere: IRS data viser, at Beskæftigelsesfradrag modtagere 55 procent af refusion-forventning lån modtagere.
“Beskæftigelsesfradrag er beregnet til at give et løft til hårdtarbejdende, lav indkomst amerikanerne. Skat regnskabsudarbejdere og banker spise væk værdien af dette program, idet penge, der ellers kunne bruges til at betale regninger eller bygge en rede æg til et hjem eller en uddannelse,”sagde Chi Chi Wu, NCLC personale advokat. Programmet Beskæftigelsesfradrag, nationens største bekæmpelse af fattigdom program, blev vedtaget i 1975 at hjælpe arbejdstagere, lav løn. Modtagerne får en stor procentdel af deres føderale tilbageholdelse refunderet til dem for at hjælpe med at løfte dem ud af fattigdommen.
Hvorfor ville nogen betale sådanne høje renter at låne deres egne penge, da IRS kan returnere deres penge i så lidt som 10 dage, hvis de indsender elektronisk?
For mange fattige, som Mary Carter, er det alle alt for fælles udstedelse af behov for penge til at få enderne mødes. Carter betalt H & R Block $218 ud af sin $760 restitution at få en hurtig restitution lån.
“Jeg havde brug for nogle penge lige med det samme,” sagde Mary Carter i et interview med Chicago Reporter. “Jeg har altid vidst det var ikke en god aftale, fordi der er for meget…, men hvis du har brug for penge, alt hvad du ser, er penge kommer tilbage i en dag eller to, som du kan bruge med det samme.”
Kontant strapped eller ej, det bare ikke giver mening at honorere i hundredvis af dollars for at låne dine egne penge, især når der er en række gratis måder at filers kan fremskynde deres refusion fra IRS.
Den nemmeste og billigste metode til at få dine penge fra IRS er at ændre din indkomst skat tilbageholdelse på din W-4 med din arbejdsgiver. Din momsrefusion er baseret på penge tilbageholdt fra din løn i løbet af året. Hvis du konsekvent modtager en stor refusion ved udgangen af år, bør du overveje at ændre din indkomst skat tilbageholdelse i løbet af året så du får mere af din lønseddel hele året. Der er ingen mening i at give den føderale regering et gratis lån hvis du kan undgå det.
Hvis du ikke ønsker at ændre din indkomst kildeskat men ville gerne at få du refundere hurtigt i slutningen af året, fil din indkomstskat elektronisk og har dine tilbagebetaling af indbetalt elektronisk på din kontrol eller opsparingskonto–tager det normalt omkring 10 dage. Elektronisk arkivering er blevet lettere gennem årene og for mange skatteydere er det gratis.
I 2002 blev gennemført IRS “Gratis fil” program, der giver millioner af amerikanere til at have deres selvangivelser, forberedt og indgivet gratis. IRS indgået et samarbejde med 17 selskaber til at levere tjenesten til at beskatte filers. Du skal opfylde visse kriterier og har adgang til internettet. For mere information besøg afsnittet gratis fil af IRS hjemmeside på eller Google “IRS + gratis fil.”
Hvis din indkomst er mindre end $35,000 kan du få gratis hjælp arkivering din tilbagevenden fra frivillige indkomstskat Assistance program (VITA). VITA giver skat forberedelse gratis i hele nationen og mange VITA websteder kan indsende dit afkast elektronisk. For at finde et sted i nærheden af dig, kald 800-829-1040.
Virksomheder som H & R Block og Jackson Hewitt gøre millioner hver skat sæson fra intetanende skatteydere ved at appellere til deres behov for penge til at betale presserende regninger. De tilbyder hurtige penge for at hjælpe fattige, men i virkeligheden er alle deres gør flår dem, der mindst har råd til det.
Være penge smart og fylde din tilbagevenden til fri; ventetiden kan spare dig for $200 eller derover.