Træffes beslutning om et indlånsbevis

Et alternativ til en almindelig opsparingskonto er en besparelse certifikat, også kendt som et indlånsbevis (CD) fra en bank, opsparing og lån, mæglervirksomhed fast eller som en del certifikat fra en kreditforening. CDS tjene penge til en højere rente end opsparingskonti. Ved tilmelding til en CD, accepterer du at efterlade penge med besparelser institution eller kurtage fast for en bestemt periode. Mange faktorer gå ind i beslutter på et indlånsbevis. Nedenfor er et par retningslinjer for at finde én.

Minimum indbetalingsbeløb

Når sammenligning shopping for en CD, spørger, “Hvad er det mindste indbetalingsbeløb kræves?” En typisk minimumskravet er forholdsvis overkommelige og forpligtet til at tjene institutionens afsløres rente og årlige effektive udbytte. Nogle besparelser institutioner kan dog kræve minimum indbetalingsbeløb, der er meget dyrere.

Længden af modenhed

Typiske løbetider for cd’er er syv til 31 dage, tre, seks, 18, 24, 30, 36 og 48 måneder. Nogle institutioner tilbyder fleksible løbetider, giver investorerne til at vælge en CD længde, der modnes netop på den dag, de har brug for pengene. Typisk, jo længere løbetid og den større dollar beløb placeret i CD, jo højere udbytte.

Hvor ofte sammensat og krediterede

Compounding generelt betyder at interesse hensættes på optjente renter. Kreditering interesse at cd’en kan foretages årligt, semiannually, kvartalsvis, månedligt eller dagligt. Nogle institutioner indikerer at interesse forbindelser hver dag, men at interessen ikke er blevet krediteret indtil kvartalsvis, ved modenhed, eller selv når indløses i. Andre institutioner betaler ikke renter, hvis en konto er lukket før renter krediteres.

Straffen for tidlig tilbagetrækning

Institutioner annoncere ofte en “betydelig straf for tidlig tilbagetrækning.” For eksempel viste den oplysende erklæring fra den ene bank en minimumsstraf svarende til syv dage enkel interesse på en 3-måneders certifikat mens en anden institution pålagt en bøde på én måneds interesse. På en 24-måneders indlånsbevis pålagt én institution en bøde på syv dage enkel interesse mens en anden pålagt en bøde på tre måneder. Hvis kontoen ikke tjener nok interesse for at dække straffen, er forskellen fratrukket hovedstol på cd’en.

Interesse betalingsmetode

Typisk, der er fire måder, hvorpå du kan modtage interesse, der er optjent på en CD.

1) forlader interesse i konto og føje til certifikat balance, så interessen tjener renter på samme cd;

2) har den interesse, sendt kvartalsvist eller månedligt i form af kontrol;

3) har den interesse, krediteres en checkkonto (i tilfælde 2 og 3, du ikke fik fordel af interesse blanding på interesse); og

4) har de renter krediteres en opsparingskonto, men indtjening modtager den lavere opsparingskonto sats i stedet for den højere CD sats.

Certifikat modenhed

Finde ud af politikken af den finansielle institution, når et certifikat modnes. Er pengene rullede automatisk i et nyt certifikat uden at ændre renten? Sådan handling virker til din ulempe hvis renten er steget. Midler overføres til et lavere betalende regelmæssige opsparingskonto eller en checkkonto hvis penge ikke er kastes? Midlerne, der fornys med den nyeste hastighed? Giver institutionen anmeldelse af en kommende udløbsdato? Eller er du forventes at huske det?

Andre tjenester

Institutionerne tilbyde andre tjenester som incitament til at indbetale med dem? Der er en masse fordele for CD holdere, spørge rundt og se hvilke ydelser synes mest vigtige for dig.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: